Beste Verswinkelfans
6 jaar geleden sprong ik als een ongeleid projectiel in het avontuur van mijn leven: De Verswinkel. Tikkeltje onbezonnen, maar vooral vol goeie moed, jeugdig enthousiasme & grote verwachtingen.
Het was een rollercoaster die me heel veel leerde. Ik kwam mezelf regelmatig tegen, overwon angsten & overschreed grenzen. Maar ik botste ook meermaals vol met mijn gezicht tegen de muur, vergiste me een paar keer van afslag & werd regelmatig teleurgesteld (in mezelf) als ondernemer.
Stillaan is er gedurende de twee voorbije, speciale jaren een onrust in mij geslopen. Ik ben me steeds vaker beginnen afvragen of dit is wat ik mijn hele leven wil doen en of ik de huidige, onzekere tijden wil blijven trotseren. Nog voor ik het antwoord voor mezelf gevonden had, kwam er plots iets nieuws op mijn pad!
Dus heb ik besloten om even halsoverkop & lichtjes roekeloos als ik destijds begon, nu afscheid te nemen van mijn winkeltje. Ik denk dat dit voor mij persoonlijk de enige manier is om er afstand van te kunnen nemen: met een nieuwe sprong in het onbekende, dit keer weliswaar helemaal anders.
Omdat koken uiteraard altijd een passie zal blijven, wil ik catering-opdrachten blijven doen in combinatie met m'n nieuwe uitdaging. Meer informatie hieromtrent volgt zeker nog via onze website & social media.
Deze week zullen wij nog geopend zijn volgens onze normale openingsuren, alleen donderdag niet omwille van de feestdag. Voor volgende week voorzie ik nog 2 dagen "uitverkoop", details hierover vind je ook op onze website & social media.
Special thanks to iedereen die me doorheen de jaren geholpen heeft om van De Verswinkel een succes te maken, met in het bijzonder natuurlijk mijn mama. Zonder haar onvoorwaardelijke ondersteuning en hulp op alle mogelijke gebieden, zou ik in de verste verte niet op dit punt gestaan hebben.
Ook aan alle trouwe klanten: bedankt voor de 6 fantastische jaren & graag tot ziens voor een catering op maat!
Vriendelijke groetjes
Sarah

Nieuwsbrief

Laat hier je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.