Assortiment

Kwaliteit boven kwantiteit.

BEREIDE GERECHTEN

 • VERS

  Onze gerechten worden zoveel mogelijk dagvers gemaakt & bevatten geen bewaarmiddelen of andere chemische additieven. Hierdoor smaken ze niet naar pakjes- of blikjeskost, maar wel naar een vers bereide maaltijd zoals thuis. Ze blijven in de koeling maximum 3 dagen lekker, maar je kan ze desgewenst zelf wel invriezen. Uiteraard kan dit altijd leiden tot een klein kwaliteitsverlies.

 • BEWUST

  Wij proberen zo bewust mogelijk om te gaan met grond- en afvalstoffen en kiezen indien mogelijk altijd voor het meest ecologische alternatief. Hiertoe werken we zoveel mogelijk met seizoensgroenten, kempisch vlees & vissoorten vanuit onze Noordzee. Ook naar verpakking toe, willen we ons steentje bijdragen voor het milieu. Bij ons dus geen plastic doosjes maar wel glazen potjes met waarborg of bio-afbreekbare bakjes die volledig gecomposteerd kunnen worden.

 • GEZOND

  Wij koken op een gezonde manier zonder overmatig gebruik van vetstoffen of andere dikmakers zoals room. Al onze gerechten worden bereid zoals we het thuis ook zouden doen, met goede ingrediënten & zonder toevoegingen. Bovendien maken we ook dagelijks echte “healthy” gerechtjes waarbij we de koolhydraten weglaten. In plaats van patatjes, pasta of rijst, bevatten deze gerechten meer groenten en/of eiwitten onder de vorm van vlees, vis of vleesvervangers.

 • (H)EERLIJK

  Niet alles is van biologische herkomst, maar ook deze keuze maken we bewust. Voor sommige kleinschalige initiatieven is het heel moeilijk om het officiële biolabel te behalen & dus willen wij ook een kans geven aan mensen die hun uiterste best doen om een (h)eerlijk product aan te bieden, ook al is dit (nog) niet 100% bio.

 • LOKAAL

  We werken bij voorkeur samen met lokale leveranciers omdat we enkel zo de kwaliteit van de grondstoffen constant kunnen monitoren & waarborgen. Bovendien besparen we zo ook op transport en dat is dan ook weer positief voor het milieu.

Bulk gamma

In ons bulk assortiment verkopen we noten, pitten en zaden, maar ook deegwaren, olie & azijn, losse thee en kruiden. Hierbij mag je zelf de gewenste hoeveelheid bepalen, wij tappen of scheppen in eigen meegebrachte verpakking, in glazen potjes of flesjes die je bij ons koopt of in papieren zakjes die mee op de weegschaal gaan.

Streeklekkers aanbod

Ons (h)eerlijk lokale assortiment biedt zowel gekoelde als niet-gekoelde lekkernijen aan.

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Laat hier je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.